Van bedrijfsevenementen tot wijndegustaties en heerlijk genieten van streekproducten in onze bistro

Vergaderen in stijl

Waarom wegkruipen in een duffe, saaie kantoorruimte voor uw meetings? Maak gebruik van de twee prachtige vergaderzalen bij Vinobelga. In deze open en lichte ruimtes vindt u vast inspiratie voor uw nieuwe marketingcampagne of strategische planning. De locatie leent zich bovendien ook perfect voor uw bedrijfsseminaries.

 

U verzamelt in onze zalen tot wel vijftig personen. Voor elke deelnemer liggen pen en papier klaar en staat er water op tafel. U surft bovendien gratis op ons draadloze internet. En gebruikt onze handige flipcharts om uw punt duidelijk te maken.

 

Hebt u nog andere audiovisuele middelen nodig? Op uw vraag zorgen we ook voor een beamer, microfoon, smartboard, …

Uw feest om nooit te vergeten

De boog kan niet altijd gespannen staan. Af en toe is het tijd voor feest! U huurt onze zalen af voor uw bedrijfsfeest, de verjaardag van uw kinderen, een receptie, … Laat de volledige organisatie over aan Vinobelga. Onze cateringdienst zorgt ervoor dat uw dag of avond vlekkeloos verloopt. En uw gasten likken hun vingers af bij de kookkunsten van onze chefs.

 

Verrassende uitjes

Op zoek naar een originele daginvulling? Vraag zeker naar onze arrangementen. Uw gasten beleven de dag van hun leven wanneer ze met een 2PK, een vespa of met de fiets door het Hageland toeren. Of wij schotelen hen een verrassende wijndegustatie of workshop voor. Deze pakketten scoren hoog op het teambuildingslijstje!

Had u zelf een formule in het hoofd? Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en helpen graag om uw dag samen te stellen.

 

Proef het Hageland bij Vinobelga

Volg onze events op de voet. Laat u

in ons huiskamerrestaurant verwennen met ons heerlijke menu van de maand.

Of woon er een workshop en wijndegustatie bij.

U proeft Hagelandse-, Belgische- en wereldwijnen door Belgen gemaakt!

 

De perfecte vergader- én feestlocatie? Slechts één adres: Vinobelga.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review